Izgalom az életedben Néha mindenki szokott unatkozni; mindannyian új kihívásokat keresünk, hogy megváltoztassuk mindennapjainkat. A ÉrettFlört segít a szociális életed gazdagításában! Nem számít, hogy kapcsolatban vagy-e vagy sem, itt találsz hozzád illő embereket. Beszélgessetek, flörtöljetek, és ki tudja, mi lesz a végén. Hagyd hátra az unalmat és a magányt. Csatlakozz most.

Miért a ÉrettFlört?

Alkalmi flörtölést vagy izgalmas online kapcsolatot keres? Ez minden lehetséges a ÉrettFlört oldalon. Itt találja a legszebb férfiakat és nőket, akik kalandot keresnek életükben! Az élet rövid, szóval élvezd! Új tagok minden nap jelentkeznek, tehát ne hagyja ki, és iratkozzon fel most. Azonnal megnézheti profiljaikat. Mire vársz?!

Izgalom az életedben

Hiányzik a kihívás az életedből? A kapcsolatod egyszerű és monoton. Ismerős? Ha van kapcsolatod, ha nincs, sajnos ismerjük az érzést. Nekünk itt a ÉrettFlört van megoldásunk a problémádra. Helyi férfiak és nők ezrei keresnek kapcsolatokat, csak úgy mint te. Regisztrálj és találd meg, amit keresel. Kezdj chatelni perceken belül.


Erettflort Vélemények

  gagyi

  Az oldal kitalálását Andersen: A császár új ruhája ihlette. Amíg lószar lesz addig veréb is. Gusztustalan, ahogy az érzelmekkel játszadoznak.

  Elõnyök
  semmi

  Hátrányok
  Lásd: vélemény

  Negatív tapasztalatom van.

  Eddig csak csalódtam benne egy nap alatt .Lehuztak 40 ezer Ft al.
  Valódi találkozót nem tudtam összehozni. Százszor megbántam hogy regisztráltam ide.
  A másik erettflotot is ők üzemeltetik dettó ugyanez a helyzet ott 130 ezer Ft öt dobtam ki az ablakon.

  Elõnyök
  Semmi

  Hátrányok
  Lehetetlenné teszik a valós fizikai kapcsolatot.Valoszinu,hogy egyesek pénzt kapnak azért hogy minél tovább húzzák a csevegést.A szloleg én Fizess a semmiért.

  Lehúzás

  Az egész csak a pénzlehúzásra megy. Akinek van pénze a semmire, az bátran tömjén valakiknek a zsebét a semmiért!

  Elõnyök
  Nincs

  Az érett flört oldalról

  Azért beugratós ez az oldal,mert ingyen hirdethet sz és aztán pénzt kérnek -akárkik.Élből inkorrektek.Eből következtetve az egész egy kamu oldal.Nem tudni hogy a válasz kitől is jöhet.Igy teljesen értelmetlen levelezni.Ezek olyan gengszterek mint a politikusok ,mindent ígérnek csak fizess nekik tartsd el őket a semmiért.Ez internetes bűnözés.

  Elõnyök
  Könnyű belépni

  Hátrányok
  Nehéz kilépni

Látogatás Erettflort

Írja meg véleményét